Despre noi > Ştiri

 Navigare

tipareste trimite pe mail

 Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi sprijină proiectul „Let's do it! România – curăţenie în toată ţara într-o singură zi!”

Detalii

Autor: APM Iaşi,
Adăugat: 2013-09-26 12:54:19
Ultima actualizare: 2013-10-09 10:41:56

 26.09.2013

Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi sprijină proiectul „Let's do it! România – curăţenie în toată ţara într-o singură zi!”  

 

Sâmbătă, 28 septembrie 2013,  se desfăşoară la nivel naţional acţiunea  „Curăţenie în toată ţara într-o singură zi!” în cadrul proiectului „Let’s do it Romania!”, aflată la cea de a IV-a ediţie.

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM ) Iaşi în calitate de partener, a susţinut încă de la început acest demers, aşa cum o face şi în acest an, implicându –se  activ alături de voluntari, administraţia publică locală şi operatorii de salubritate  la reuşita acţiunii la nivel local.  Ne dorim ca printr-o astfel de participare şi implicare să invăţăm cu toţii că deşeurile au locul şi traseul lor de colectare, de depozitare sau de reciclare şi că aruncarea acestora la intâmplare duce la:  disconfort,  poluare peisagistică, la poluarea solului, a apelor, a aerului, constituirea unor  focare de infecţie şi, nu în ultimul rând, la risipă de resurse, multe dintre aceste deşeuri fiind reciclabile. 

 

 

Director executiv,

Ing. Victor Bogdan DAVIDEANU


X

Clic aici pentru a închide hartaAlegeți un județ de pe hartă pentru a fi redirecționat spre autoritatea locală.